Bols i cors, by Pilar de Torres i Marta Darder Opening March 4 at 20 pm ceramic exhibition at Bisbal ceram: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1668924820062422&id=100008347601232
PRÒXIMA EXPOSICIÓ DE CERÀMICA A BISBAL CERAM. Aquest cop de la mà de Pilar de Torres i Marta Darder.

Inaguració el dia 4 de març a les 20h. Us hi esperem!!!

*Bols i cors*

Aquesta és una exposició a dos mans, les de la ceramista Pilar de Torres (bols) i
l’escultora i poeta Marta Darder (cors). Els tapissos de la Mariona Sanahuja ens acompanyaran penjant a les parets.

La Pilar, economista de professió, començà a fer ceràmica a Londres fa molts anys. Des d’aleshores ha pres classes a vàries escoles, la darrera a l’Escola de Ceràmica de la Bisbal. Tanmateix, fins que no va tenir un taller a Rupià no va començar a prendre els seus bols, pots i tasses seriosament. D’això ja en fa vint anys, i des d’aleshores fa ceràmica per cada dia, per mirar i per usar, per una amanida i pel forn, per contemplar amb una posta de sol o per inspirar un curry”.

La Marta és una artista interdisciplinar, llicenciada en Belles Arts i Doctora en Filologia Clàssica. L’apassiona la semàntica i l’obsessiona la llibertat d’acció. Mentre procura viure en la hibridació entre arts visuals i textuals, l’obra sorgeix segons les necessitats de cada projecte: pintura, escultura, instal·lacions i intervencions, acció, poesia visual, vídeopoesia, intervencions col·lectives, llibres.


Ir A FaceBook